در راستای اجرای طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی ایام نوروز و ماه رمضان انجام شد:
اجرای طرح تشدید نظارت بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز 1403 به صورت گشت های مشترک در شهرستان مانه و سملقان
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی مانه و سملقان؛ طرح تشدید نظارت بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز 1403 همزمان با سراسر کشور از مورخه 19 اسفند ماه در شهرستان مانه و سملقان آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
محمدرضا سروناز رییس شبکه دامپزشکی مانه و سملقان گفت: طرح تشدید نظارت بر فرآورده های خام دامی با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان و در راستای بهداشت عمومی در شهرستان با همکاری ادارات مربوطه و نماینده دادستانی آغاز گردید تا همشهریان و مسافران در عید نوروز و ماه مبارک رمضان با اطمینان اقدام به خرید نمایند.
سروناز تصریح کرد: نظارت در این طرح شامل کلیه مراحل تولید، فرآوری و حمل و نقل و عرضه فرآورده های خام دامی شامل مراکز توزیع و عرضه، خودروهای ویژه حمل، کشتارگاه دام، سردخانه نگهداری، کارگاه های فرآوری و بسته بندی و رستوران های سطح شهرستان و حاشیه جاده می باشد. که در طی این سه روز تعداد موارد بازدید 67 مورد، تعداد موارد غیر بهداشتی چهار مورد، تعداد موارد ارجاع به مراجع قضایی دو مورد، مقدار فرآورده ضبطی 100 کیلوگرم، مقدار فرآورده معدومی 65 کیلوگرم بوده است.
رییس شبکه دامپزشکی مانه و سملقان از عموم مردم و مسافران خواست: از خرید تخم مرغ های فاقد تاریخ تولید و مشخصات و هرگونه گوشت قرمز فاقد مهر بازرسی بهداشتی و برچسب نشانه گذاری کشتارگاه و گوشت که خارج از یخچال نگهداری می شود خودداری نمایند و همچنین خرید مرغ و آلایش حتما به صورت بسته بندی و دارای تاریخ باشد و در صورت مشاهد هرگونه تخلفات بهداشتی شکایات خود را از طریق شماره 1512 و شماره تماس 05832340854 به شبکه دامپزشکی مانه و سملقان اطلاع رسانی نمایند.
نظر دهید