اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان در شهرستان گرمه
طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع فرآورده های خام دامی به مناسبت ماه مبارک رمضان در شهرستان گرمه در حال اجرا می باشد.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/24/2023/Apr/11/IMG_20230326_190757_425.jpg)
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه، طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و کشتارگاه دام به مناسبت ماه مبارک رمضان در حال اجرا می باشد.
حسن کامکار رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه گفت: با توجه به افزایش تقاضای مصرف فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان، طرح تشدید نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه این محصولات و افزایش امنیت غذایی جامعه در سطح کشتارگاه دام شهرستان، خودروهای سردخانه دار دارای کد بهداشتی، رستورانهای بین راهی بویژه رستوران و جگرکی های واقع در دو راهی دشت و مراکز عرضه در سطح شهرستان به صورت فعال در ماه مبارک رمضان اجرا میشود.
وی بیان داشت: از ابتدای ماه مبارک رمضان توسط اکیپهای ثابت و سیار نظارت این شبکه ، تعداد 125 مورد بازدید از مراکز عرضه و رستورانها و جگرکی های سطح شهرستان صورت گرفته است که مقدار 66 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف انسانی ضبط و معدوم و تعداد 11 مورد تذکر و اخطار کتبی برای متخلفین صادر شده است.
کامکار افزود: در همین مدت با نظارت روزانه بازرس بهداشتی کشتارگاه، برکشتار تعداد 255 رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام شهرستان نظارت گردید که حاصل این نظارتها، استحصال مقدار 5/10 تن گوشت قرمز سالم و مقدار سه لاشه گوسفندی به وزن 75 کیلوگرم و 157 کیلوگرم آلایش خوراکی غیر قابل مصرف در محل کشتارگاه ضبط و معدوم گردید.
همچنین از ابتدای ماه مبارک رمضان با نظارت بهداشتی دامپزشکی بر 32 محموله گوشت مرغ ورودی به شهرستان، مقدار 54 تن گوشت مرغ تازه و منجمد با نظارت دامپزشکی روانه بازار مصرف گردید.
نظر دهید