کشف و ضبط 57 قلم داروی قاچاق و غیرمجاز و تاریخ گذشته از خودروی شخصی در شهرستان سملقان
در راستای اجرای طرح رصد و پایش تامین تا توزیع داروهای دامپزشکی از یک خودروی شخصی 57 قلم داروی قاچاق، غیرمجاز و تاریخ گذشته کشف و ضبط گردید و خودروی به پارکینگ انتقال یافت.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مانه و سملقان، در راستای اجرای طرح رصد و پایش تامین تا توزیع داروهای دامپزشکی در طی گشت مشترک با همکاران پلیس آگاهی نیروی انتظامی شهرستان مانه و سملقان در بازدید به عمل آمده از یک خودروی شخصی یک دامپزشک 57 قلم داروی قاچاق، غیرمجاز و تاریخ گذشته به ارزش حدودی 300 میلیون ریال کشف و ضبط گردید و شخص متهم برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی و خودروی وی به پارکینگ انتقال یافت.
محمدرضا سروناز، رییس شبکه دامپزشکی شهرستان مانه و سملقان در این باره افزود: انجام بازدیدهای مستمر از مراکز دامپزشکی از قبیل داروخانه دامی منجر به شناسایی تخلفات احتمالی و جلوگیری از فروش و عرضه داروهای قاچاق، غیرمجاز و تاریخ گذشته می شود.
وی به دامداران توصیه کرد: از خرید و مصرف دارو و واکسن بدون تجویز دکتر دامپزشک خودداری کنند و هنگام خرید به تاریخ درج شده روی بسته بندی دارو و تاییدیه سازمان دامپزشکی دقت داشته باشند؛ زیرا مصرف داروهای تاریخ گذشته و قاچاق باعث پاسخ ندادن درمان و گاها منجر به بروز عوارض جانبی و تلفات در حیوانات می شود. این در حالی است که متاسفانه برخی افراد سود جو اقدام به خرید و فروش این داروها می نمایند.
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان مانه و سملقان در پایان از دامداران درخواست نمود در صورت مشاهده هرگونه تخلف با سامانه 1512 تماس حاصل فرمایید.
نظر دهید