• 1398/05/01 - 09:37
  • تعداد بازدید : 352
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

هشدار دامپزشکی بجنورد درباره احتمال بروز و شیوع تب خونریزی دهنده کریمه- کنگو

شبکه دامپزشکی بجنورد درباره احتمال بروز و شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه- کنگو (CCHF) هشدار داد.

بنا بر اعلام روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بجنورد، با توجه به شروع فصل گرما و تکثیر و فعالیت کنه های ناقل بیماری، احتمال بروز و شیوع تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که یک بیماری مشترک بین حیوان و انسان است، افزایش می­یابد. لذا رعایت نکات بهداشتی ذیل به ویژه از سوی افراد مرتبط با دام و لاشه (گوشت) ضروری است:

  1. -      اجتناب از کشتار غیرمجاز دام
  2. -      تهیه گوشت قرمز مورد نیاز از مراکز عرضه و توجه به مهر دامپزشکی و برچسب الصاقی روی لاشه
  3. -      رعایت نظافت و بهداشت فردی
  4. -      خودداری از جداسازی و له کردن کنه های موجود روی بدن دام با دست
  5. -      رعایت موارد ایمنی و بهداشتی هنگام کار با دام یا لاشه آن از قبیل استفاده از دستکش، لباس کار، عینک و چکمه
  6. -      خرد نمودن و قطعه بندی گوشت با دستکش
  7. -      درصورت استفاده از گوشت دام قربانی، بایستی آن را حداقل بمدت 24 ساعت در دمای 2 تا 4 درجه سانتیگراد(یخچال) نگهداری و سپس مصرف یا منجمد کرد و از مصرف  گوشت و آلایش خوراکی بلافاصله پس از ذبح دام خودداری شود.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان بجنورد
  • کد خبر : 135016
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه