• 1400/11/02 - 12:57
  • تعداد بازدید : 239
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

حضور رییس دامپزشکی فاروج در جلسه کمیته روستایی و عشایری دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی شهرستان

رئیس شبکه دامپزشکی فاروج در جلسه کمیته روستایی وعشایری دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی شرکت کرد.

 به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فاروج ، دکتر شاهین احمدی رئیس شبکه دامپزشکی فاروج در جلسه کمیته روستایی و عشایری دهه مبارک فجر در مورخ 1400/10/29در سال جلسات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان با حضور نماینده فرمانداری شهرستان ، مدیران جهاد کشاورزی شهرستان، منابع طبیعی ، تعاون روستایی شرکت نمود.

دکتر احمدی از حضور و مشارکت فعال تشکل های مختلف و واحد های اداری در برگزاری عید انقلاب  به عنوان یک شاخصه ارزشمند  یاد کرد و از همراهی و همکاری ایشان در برگزاری برنامه های دهه مبارک فجر قدردانی شد.

در ادامه با اشاره به اینکه فعالیت های دامپزشکی در قبل و بعد از انقلاب، قابل مقایسه نیست، عنوان کرد: هم از لحاظ جمعیت دامی و هم از نظر بهداشت جوامع انسانی، تجارت، اقتصاد و ... تغییرات قابل توجهی در صنعت دامپروری صورت گرفته و از طرفی به موازات آن، پیشرفت تجهیزات و امکانات موجود  و مطابق با علم روز دنیا رشد کرده است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان فاروج
  • کد خبر : 280989

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه