• 1397/09/15 - 08:04
  • تعداد بازدید : 255
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

متخصص بهداشت بیماری های آبزیان اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی توصیه کرد استفاده از ماهی های 10 گرمی در مزارع پرورش ماهی قزل آلا

متخصص بهداشت بیماری های آبزیان اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: به آبزی پروران توصیه می شود از ماهی های 10 گرمی و از این وزن بالاتر در مزارع پرورش ماهی قزل آلای خود استفاده کنند.

دکتر حسین یاوری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، منطقه خراسان شمالی، با اشاره به اینکه سه نوع مزرعه پرورش ماهی وجود دارد، افزود: یکی از این مزارع، مزرعه مولد است که تولید تخم در آنجا انجام می شود و مزرعه بعدی مزارع حدواسط است که امر تخم گشایی در آن انجام می شود و سومین زنجیره ی تولید در این صنعت مزارع پرورشی می باشد.

وی ادامه داد: پرورش دهندگان ماهی، ماهی های کمتر از 10 گرم را برای ذخیره سازی در مزارع پرورشی بهتر است خریداری نکنند، چراکه هم جنبه اقتصادی ندارد و هم اینکه خطر بروز برخی از بیماری ها در وزن های زیر 10 گرم بیشتر است.

یاوری خاطرنشان کرد: ذخیره ماهی های کمتر از وزن 10 گرم ممکن است به بیماری IHN مبتلا باشد و همین امر سبب بروز خسارت هایی تا میزان 70 درصد شود.

وی تصریح کرد: بروز بیماری ویروسی IHN در استخرهای آبزی پروری حتی گاهی اوقات موجب ورشکستگی آبزی پروران نیز می شود. 

این مقام مسئول تصریح کرد: بروز بیماری انگلی' ایک' از دیگر مشکلاتی است که در صورت عدم رعایت موارد مذکور ممکن است در مزارع آبزی پروری رخ دهد.

وی همچنین به پرورش دهندگان ماهی توصیه کرد: خرید و فروش تخم چشم زده و هرگونه نقل و انتقال آبزیان حتما با مجوز دامپزشکی صورت گیرد. 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 3075
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه