در اولین روز از دهه مبارک فجر انجام شد:
برگزاری کلاس آموزشی بیماری های دام و مشترک بین انسان و دام در شهرستان فاروج
کلاس آموزشی بیماریهای دام و مشترک بین انسان و دام در شهرستان فاروج با همکاری جهاد کشاورزی در روستای سینگلی شیرین برگزار گردید.
برگزاری سه کلاس آموزشی دامپزشکی در روستای کلاته ممیش شهرستان اسفراین
در این کلاسها ضمن آموزش روش های پیشگیری، مبارزه و درمان بیماری های مذکور به سوالات دامداران در زمینه این بیماری ها و روش های مدیریت بهداشتی دامداری و ... پاسخ داده شد.
برگزاری کلاس آموزشی ترویجی آشنایی با بیماری آنفلوانزای فوق حاد، بیماری های مشترک انسان و دام، بهداشت دام و جایگاه و بیماری های دامی مرتبط در روستای زرد شهرستان سملقان
آگاهی بخشی برای افراد مرتبط با دام و دامداری برای مقابله با هر گونه خسارت احتمالی و ارتقاء سلامت جامعه صورت گرفت.
برگزاری کلاس آموزشی ترویجی جهت 47 نفر از دامداران تحت پوشش کمیته امداد خمینی (ره) شهرستان سملقان
به منظور ارتقاء سطح آگاهی مجریان طرح های اشتغال زایی در زمینه دامداری، شبکه دامپزشکی این شهرستان اقدام به برگزاری کلاس آموزشی و ترویجی نمود.
برگزاری کلاس آموزشی بیماری مشترک بین انسان و دام در شهرستان فاروج
کلاس آموزشی بیماریهای مشترک بین انسان و دام(بروسلوز) در شهرستان فاروج با همکاری جهاد کشاورزی در روستای احسان آباد برگزار گردید.
جلسه توجیهی و هم اندیشی با مسئولین و ناظرین فنی بهداشتی در شبکه دامپزشکی فاروج
جلسه هم اندیشی و توجیهی با مسئولین و ناظرین فنی بهداشتی مراکز جمع آوری شیر شهرستان فاروج برگزار گردید.