• 1400/01/11 - 09:40
  • تعداد بازدید : 259
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افزایش 110 درصدی تولید گوشت قرمز تازه در اسفند ماه 1399 در شهرستان گرمه

تولید گوشت قرمز تازه استحصالی از کشتارگاه دام گرمه در اسفند ماه 1399 نسبت به مدت مشابه بیش از 110 درصد افزایش داشت.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه، در اسفند سال گذشته به دلیل افزایش تقاضا و افزایش مصرف فرآورده های پروتئینی به ویژه گوشت قرمز در ایام تعطیلات نوروز بیش از 17 تن گوشت قرمز تازه از کشتارگاه دام شهرستان، استحصال و با نظارت بهداشتی دامپزشکی روانه بازار مصرف شد.  

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه  بیان داشت: این مقدار تولید در اسفند سال گذشته نسبت به مدت مشابه بیش از 110 % افزایش تولید گوشت قرمز را نشان می دهد . هم چنین در این مدت بیش از 56 تن گوشت مرغ تازه و منجمد در این شهرستان با نظارت دامپزشکی توزیع گردشدید .   

        حسن کامکار با بیان این که سال گذشته 2474 رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام شهرستان، کشتار و 125 تن گوشت قرمز تولید شد، افزود : از لحاظ تولید گوشت سفید هم در شهرستان در سال گذشته رتبه خوبی کسب شد؛ طوری که بیش از 601000 قطعه مرغ آماده کشتار در مرغداری های شهرستان، پرورش و روانه کشتارگاه شد که در این مدت بیش از 1262 تن گوشت سفید از کشتارگاه، استحصال و در بازار مصرف توزیع شد.  

        وی هم چنین از حذف و معدوم سازی 515 کیلوگرم گوشت و آلایش خوراکی غیر قابل مصرف در کشتارگاه دام گرمه در سال گذشته خبر داد.  

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه
  • کد خبر : 272907
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه