• 1402/11/08 - 14:12
  • تعداد بازدید : 221
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه هماهنگی و توجیهی با مسئولین و ناظرین فنی بهداشتی دامپزشکی شهرستان فاروج

جلسه هماهنگی و توجیهی با مسئولین و ناظرین فنی بهداشتی مراکز جمع آوری شیر شهرستان فاروج برگزار گردید.

دکتر سید شاهین احمدی رئیس شبکه دامپزشکی فاروج گفت: در راستای ساماندهی و ارتقای کیفی شیر خام جلسه توجیهی با مسئولین فنی بهداشتی مستقر در مراکز جمع آوری شیر و کارخانه لبنات این شهرستان در محل شبکه دامپزشکی فاروج برگزار گردید.

احمدی اظهار داشت: مسئولین فنی بهداشتی جزء بدنه دامپزشکی بوده و نباید هیچ احساس وابستگی به متصدی واحد داشته و مسئولیت خود را در استقلال کامل انجام دهند و با توجه به وظیفه مهم مسئولین فنی در تضمین سلامت فرآورده های دامی با اقدامات کنترلی مناسب از جمله داشتن پروانه بهداشتی و پروانه وسیله نقلیه جهت حمل شیر خام در پیشگیری و کنترل بیماریها سهم بسزایی ایفا می کنند.

وی خاطر نشان کرد: لازم به توضیح است که تقلبات شیر خام از جمله مصادیق تخلفات بهداشتی و تعزیراتی می باشد که پس از اعلام نتایج با متخلفین برخورد قانونی می گردد و با توجه به اهمیت وظایف محوله از مسئولین فنی خواسته شد تا وظایف خود را مطابق دستورالعمل های سازمان انجام داده و از چشم پوشی در مسائل بهداشتی خودداری نماید و مستند سازی، بایگانی و گزارش کار به موقع و منظم از ارکان مهم هر فعالیتی به خصوص فعالیت های بهداشتی در نقاط بحرانی می باشد و از حاضرین خواسته شد تا این امور سرلوحه کار قرار گیرد.

در پایان پس از بررسی مشکلات موجود و تبادل نظر بین حاضرین شرح وظایف هر یک از مسئولین فنی بهداشتی به صورت مکتوب در اختیار آنان قرار گرفت.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان فاروج
  • کد خبر : 314267
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید