برگزاری جلسه ساماندهی کشتارگاه در قالب کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فاروج
جلسه ساماندهی کشتارگاه سنتی دام فاروج در قالب کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان به ریاست سرپرست فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فاروج، مسعود صادق تیتکانلو سرپرست فرمانداری شهرستان در این جلسه گفت: سلامت مردم از مهم ترین مقوله های مورد توجه است لذا بایستی با تعامل و همکاری بین مردم و مسئولان، ضمن به حداقل رساندن مسائل و مشکلات این حوزه، برنامه ریزی لازم به منظور ارتقای شاخص های سلامت و بهداشتی با توان بیشتری مدنظر قرار گیرد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان هم با بیان دغدغه های موجود از لحاظ بیماری های مشترک، مشکلات بحرانی کشتارگاه را ذکر کرد و گفت: از دستگاه های اجرایی مرتبط انتظار می رود با اتکا به قوانینی که در اختیار دارند، بدون چشم پوشی در برابر هر عملی که سلامت شهروندان و امنیت غذایی آنان را تهدید می کند، مقابله و برخورد کنند.
دکتر سید شاهین احمدی ادامه داد: تاکنون اقدامات مثبتی به همت شهرداری در کشتارگاه انجام گرفته است ولی نواقص بحرانی و مهم دیگری هنوز موجود است که سلامت مصرف کنندگان را با مخاطره جدی روبرو خواهد کرد و نیاز به پیگری و اصلاح در اسرع وقت توسط متصدیان کشتارگاه دارد .
در ادامه دیگر اعضای جلسه از جمله رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان، مشکلات موجود در حوزه خود را به طور تخصصی بیان کردند و مقرر شد تمام دستگاه های ذیربط با همکاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان با بازرسان ادارات دامپزشکی و بهداشت در راستای نظارت بیشتر بر مواد غذایی مردم به ویژه فرآورده های خام دامی و محصول تولیدی کشتارگاه همکاری لازم را داشته باشند.
در پایان نیز سرپرست فرمانداری شهرستان تاکید کرد: ما در کشتارگاه و دیگر حوزه های مربوط به سلامت راضی به حداقل ها نیستیم و شهرداری و دیگر نهادها باید حساسیتی دو چندان در راستای حل مشکلات این حوزه داشته باشند و گزارش آن را به فرمانداری ارسال کنند./
نظر دهید