• 1399/05/11 - 08:43
  • تعداد بازدید : 398
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انجام نظارت بهداشتی بر ذبح دام های قربانی در فاروج

عملیات نظارت بهداشتی بر ذبح دام های قربانی شهرستان فاروج در عید سعید قربان انجام شد.

 به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فاروج، با عنایت به لزوم حفظ بهداشت عمومی و انجام وظیفه خطیر دامپزشکی در این حوزه و حساسیت موضوع به دلیل شیوع ویروس کرونا، طرح نظارت بهداشتی عید قربان از 72 ساعت قبل از روز عید تا پایان این روز در شهرستان فاروج اجرایی شد.

   این طرح در قالب گشت های قرنطینه ای مشترک با نیروی انتظامی و نظارت بهداشتی بر دام های قربانی در کشتار سنتی دام در روز عید اجرا شد و 4 اکیپ سیار و 2 اکیپ ثابت در طرح شرکت داشتند. هم چنین همزمان با استقرار نیروهای دامپزشک، روحانیان نیز در جایگاه مخصوص مستقر  شدند تا بر عملیات ذبح دام نظارت شرعی انجام دهند.

دکتر سید شاهین احمدی رئیس شبکه دامپزشکی فاروج گفت: تاکنون موردی از بیماری تب کریمه کنگو در این شهرستان مشاهده نشده است ولی در عین حال، از شهروندان می خواهیم برای جلوگیری از انتشار احتمالی این بیماری، گوشت دام کشتار شده(قربانی) را به مدت ۲۴ الی ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری کنند تا طی مراحل جمود نعشی لاشه، عامل  بیماری از بین برود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان فاروج
  • کد خبر : 254325
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید