پنجشنبه 12 تیر 1404

flag
  • 1404/03/31 - 09:46
  • تعداد بازدید : 49
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

در سه ماهه نخست سال جاری 15 منطقه روستایی عشایری محروم و کم برخوردار خراسان شمالی در قالب اردوهای جهادی از خدمات دامپزشکی بهره‌مند شدند

مجموع خدمات رایگان دامپزشکی استان در این سه ماه 148 هزار و 128 مورد می باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: اردوهای جهادی دامپزشکی در سه ماهه نخست سال جاری در 15 منطقه روستایی و عشایری استان برگزار و دامداران از خدمات رایگان بهره‌مند شدند.

توحید رحیمی مسئول هاهنگی و برگزاری این اردوها گفت: این اردوهای جهادی در هشت هفته و با مشارکت 47 نفر کارکنان دولتی و 12 نفر همکاران بخش خصوصی برگزار شد.

وی افزود: در این اردوهای جهادی 89 هزار 28 نوبت سر دام سبک علیه بیماری های آبله، پی.پی.آر، شاربن بروسلوز و 95 قلاده سگ صاحبدار علیه بیماری هاری مایه کوبی شدند.

مسئول هماهنگی برگزاری اردوهای جهادی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی اظهار کرد: توزیع شربت ضد انگل برای 15 هزار 395 راس دام سبک با مصرف یک هزار 155 لیتر شربت از دیگر اقدامات انجام شده در اردوهای جهادی استان در سه ماهه نخست سال جاری است.

وی گفت: سمپاشی دام و حمام ضد کنه برای 43 هزار 270 راس دام با مصرف 161 لیتر سم انجام شد.

رحیمی با اشاره به برگزاری کلاس آموزشی برای 265 نفر/ ساعت از بهره برداران بخش دام در روستاها و مناطق عشایری گفت: مجموع خدمات رایگان دامپزشکی استان در این سه ماه 148 هزار و 128 مورد می باشد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 340695
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور