مدیرکل دامپزشکی استان خبر داد؛
واکسیناسیون 3 میلیون رأس دام خراسان شمالی در بهار 1400
مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیمای مرکز این استان(شبکه اترک) از مایه کوبی بیش از 3 میلیون و 200 هزار رأس دام این استان در سه ماهه امسال در برابر بیماری های اختصاصی و مشترک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی، دکتر حمید رمضانی گفت: از ابتدای امسال تا پایان خرداد درمجموع یک میلیون رأس دام در برابر بیماری های مشترک و حدود 2 میلیون و 200 هزار رأس نیز دربرابر بیماری های اختصاصی دام ها ایمن سازی شدند و با این آمار، 40 درصد پیش بینی عملکرد سالانه این اداره کل در بخش مبارزه و پیشگیری بیماری های دامی محقق شد.
وی به نظارت های مستمر دامپزشکی بر کشتارگاه ها و مراکز فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی هم اشاره داشت و تصریح کرد: در همین مدت ضمن انجام بیش از 12 هزار نوبت بازدید از 1400 مرکز تولید، نگهداری، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی، 1300 فقره آزمایش نیز برای تضمین سلامت و کیفیت این محصولات انجام شد.
دکتر رمضانی افزود: دامپزشکی استان در سه ماهه گذشته با نظارت بر ذبح 26 هزار رأس انواع دام و بیش از 3 میلیون و 300 هزار قطعه طیور، بر استحصال و عرضه حدود هزار تن گوشت قرمز و 6700 تن گوشت مرغ نظارت بهداشتی و شرعی داشته است.
نظر دهید