مصاحبه های رادیو و تلویزیونی مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی با محوریت عید قربان
مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی با حضور در بخش های گوناگون برنامه های صداوسیمای این استان در دو روز اخیر، به بیان مهم ترین نکات و توصیه های بهداشتی به آحاد جامعه با محوریت عید سعید قربان و برنامه های دامپزشکی استان به این مناسبت پرداخت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی، دکتر سید محمدمهدی احمدی در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیما در بجنورد با اشاره به ساماندهی 67 اکیپ بازرسی و نظارت دامپزشکی برای نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دام های قربانی در روز عید قربان، از اتخاذ تدابیر و تمهیدات خاص با توجه به شیوع کرونا خبر داد و به همگان توصیه کرد با رعایت پروتکل های بهداشتی ستاد ملی کرونا و بدون ازدحام جمعیت و استفاده از تسهیلات کشتارگاه ها و میدان عرضه دام زنده، از خدمات آن ها بهره بگیرند.
وی خاطرنشان کرد: عید قربان سال گذشته، گروه های نظارتی این اداره کل 3 هزار و 931 رأس دام زنده را پیش از کشتار، بازرسی کردند و سلامت گوشت هزار و ۴۳۰ رأس دام ذبح شده به تایید آنان رسید.
دکتر احمدی هم چنین در برنامه صبحگاهی صدای خراسان شمالی و گفت و گوی ویژه شبانگاهی سیمای اترک به ارائه توصیه های بهداشتی درخصوص دام های قربانی و راه های کسب اطمینان از سلامت دام نذری و گوشت قربانی پرداخت.
به گفته وی، به منظور حفظ سلامت مردم با توجه به شیوع بیماری کرونا و برای پیشگیری از بروز بیماری های مشترک بین دام و انسان، برنامه ریزی و مکاتبات لازم با دستگاه های مربوط انجام گرفته است. وی با اشاره به مخاطرات زیستی و بهداشتی کشتار دام در منازل و معابر، از عموم نیکوکاران خواست ضمن رعایت اصول حفاظت فردی و بدون ازدحام، با مراجعه به کشتارگاه ها، برای ذبح دام نذری با نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی و ناظران شرعی مستقر در این مراکز اقدام کنند.
وی با بیان این که گوشت باید قبل از مصرف به مدت ۲۴ ساعت و آلایش خوراکی هم 48 ساعت در یخچال نگهداری شود، گفت: نگهداری گوشت تازه در یخچال، احتمال انتقال عوامل مسبب بیماری را به حداقل می رساند./
نظر دهید