برگزاری جشن نیمه شعبان در اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی
به مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت حجت بن الحسن العسگری مهدی موعود (عج) مراسمی در اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی، به مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت حجت بن الحسن العسگری مهدی موعود (عج) مراسمی در اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی برگزار شد.
در این مراسم ابتدا حجت الاسلام حاج آقای دهقان نماینده ولی فقیه در این اداره کل ضمن تبریک این ایام گفت: امام زمان (عج) امام زمانه است، امام همه انسانها در همه ابعاد زندگی است ،امام وار زندگی کردن وظیفهای همگانی است ، به او باید اقتدا کرد تا به مقصد رسید و به کمال دست یافت .همسویی با اراده مقدس حضرتش که در میان همه خلایق جاری و نافذ است ،نعمتی بی مثال و فرصتی مغتنم است که ارزانی انسان های حق طلب و عدالت خواه گردیده است .
در ادامه دکتر سید محمد مهدی احمدی مدیر کل دامپزشکی استان نیز پانزدهم شعبان سالروز ولادت با سعادت و پر برکت دوازدهمین اختر درخشان سپهر امامت و ولایت، یگانه منجی عالم بشریت، حضرت حجت بن الحسن العسگری مهدی موعود (عج) را به تمامی منتظران حضرتش تبریک و تهنیت گفته واز خداوند سبحان تعجیل در فرج مبارک آن حضرت، عزت و اقتدار روز افزون نایب بزرگوار ایشان، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نظام جمهوری اسلامی ایران را مسئلت نمود.
در ادامه این مراسم از دو نفر از جانبازان شاغل در این اداره کل آقایان حسن سلیمی و محمد سعادتی تجلیل به عمل آمد.
نظر دهید