آغاز طرح نظارتی دامپزشکی خراسان شمالی ویژه ماه رمضان
طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی خراسان شمالی بر مراکز تهیه، توزیع، نگهداری، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی، ویژه ماه مبارک رمضان، آغاز شد.
_6606.jpg)
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره کل با اعلام این خبر گفت: در قالب این طرح، با ساماندهی 24 اکیپ ثابت و سیار در مرکز استان و شهرستان های تابعه، بیش از 1240 مرکز تهیه، توزیع، نگهداری، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی استان مورد بازرسی بهداشتی قرار می گیرند تا مصرف کنندگان و روزه داران عزیز، اطمینان خاطر بیشتری از سلامت محصولات عرضه شده کسب کنند.
دکتر علی اکبر دلیرصحرایی با اشاره به فعالیت روزانه 34 بازرس بهداشتی در این طرح، خاطرنشان کرد: این طرح که از پانزدهم ماه جاری آغاز شد، تا هفدهم خرداد ماه ادامه می یابد. وی یادآور شد: عموم شهروندان در سراسر استان می توانند موارد مشکوک و گزارش تخلفات بهداشتی و شکایات خود از سلامت فرآورده های خام دامی عرضه شده در فروشگاه ها، قصابی و مرغ فروشی ها، رستوران ها و نظایر آن را به سامانه تلفنی شبانه روزی 1512 اطلاع دهند./
نظر دهید