• 1398/08/22 - 11:40
  • تعداد بازدید : 244
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بر کشتار حدود 15 هزار رأس دام در کشتارگاه صنعتی بجنورد طی 7 ماه

14852 رأس دام سبک و سنگین در 7 ماه امسال تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه صنعتی دام بجنورد کشتار شد.

بنا بر اعلام روابط عمومی شبکه دامپزشکی بجنورد، رئیس شبکه دامپزشکی این شهرستان با اعلام این خبر گفت: از مجموع این تعداد دام کشتار شده تحت نظارت و بازرسی مستمر کارشناسان مستقر در کشتارگاه صنعتی دام بجنورد، طی 7 ماهه گذشته 13508 رأس دام سبک(گوسفند و بز)، 1340 رأس دام سنگین(گاو و گوساله) و 4 شتر بوده که میزان گوشت قرمز استحصالی سالم آن 517797 کیلوگرم است.

دکتر رضا رحیمی افزود: در این بازرسی ها ضمن حذف موضعی برخی لاشه ها 40 لاشه دام سبک و 9 لاشه دام سنگین هم به طور کامل، حذف و در مجموع 9843 کیلوگرم گوشت و آلایش ناسالم از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

وی به عموم همشهریان توصیه کرد: حتماً مایجتاج پروتئینی خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و هنگام خرید به مهر دامپزشکی روی لاشه و برچسب الصاقی آن که نشان دهنده تاریخ تولید و انقضاء و هم چنین جنسیت لاشه است، دقت کنند. ضمناً در صورت مشاهده هرگونه موارد غیربهداشتی مراتب را به سامانه 1512 اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود./.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان بجنورد
  • کد خبر : 245912
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید