• 1404/10/09 - 09:16
  • تعداد بازدید : 18
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

معدوم نمودن چهار تن کنجاله کلزا فاسد از چرخه مصرف آبزیان در شهرستان اسفراین

مقدار چهار تن کنجاله کلزا بعلت نداشتن شرایط بهداشتی لازم توسط شبکه دامپزشکی اسفراین معدوم و از چرخه مصرف آبزیان خارج شد.

بنابراعلام روابط عمومی شبکه دامپزشکی اسفراین، در پی انجام نظارت های بهداشتی بازرسان بهداشتی شبکه دامپزشکی اسفراین از کارخانه های خوراک دام، طیور و آبزیان ، مقدار چهار تن کنجاله کلزا که فاقد شرایط بهداشتی منجمله: ظاهر نامناسب و ارگانولیپتیکی، در محل یکی از کارخانه های خوراک آبزیان  شناسایی و بعد از انجام نمونه گیری و انجام بررسی های لازم در محل آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی بعلت آلودگی شدید قارچی و کپک در محل معدن زباله شهرداری معدوم و از چرخه مصرف آبزیان خارج گردید.

نظارت مستمر بر روند تولید خوراک دام و طیور با استقرار مسئولین فنی بهداشتی در محل کارخانه های خوراک دام و طیور و آبزیان شهرستان از وظایف اصلی واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی می باشد.

شهرستان اسفراین در حال حاضر دارای سه کارخانه خوراک دام و طیور و آبزیان می باشد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان اسفراین
  • کد خبر : 349953

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید