اجرای گشت مشترک بهداشتی برفرآورده های خام دامی در شهرستان فاروج
گشت مشترک نظارت بهداشتی برفرآوردههای خام دامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در شهرستان فاروج برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فاروج: تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در قالب گشت های مشترک با شبکه بهداشت، اداره صمت و تعزیرات حکومتی به صورت دوره ای می باشد و کلیه مراکز، رستورانها و طباخی ها و ... در سطح شهرستان تحت پوشش نظارتی قرار خواهند گرفت.
دکتر سید شاهین احمدی رئیس شبکه دامپزشکی فاروج اظهار کرد: طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی و شرعی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان باهدف کنترل و بازرسی بر روند تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان و همچنین ارائه غذای سالم و بهداشتی به مردم، از 10 اسفند ماه سال جاری آغاز گردید و تا 15 فروردین ماه سال جدید ادامه خواهد یافت شبکه دامپزشکی فاروج با پر اهمیت دانستن این موضوع و لزوم پیگیری جدی در این خصوص دستورات لازم را در جهت انجام بازدید های مداوم و با جدیت بالا با هدف کنترل و بازرسی بر روند تولید و عرضه فرآورده های خام دامی و همچنین ارائه غذای سالم و بهداشتی به مردم صادر و در اولویت امور می داند.
احمدی افزود: کلیه مراکز مذکور موظف به رعایت شرایط بهداشتی و امنیت زیستی شدند و استفاده از تجهیزات محافظت فردی از جمله ماسک، دستکش یکبار مصرف، لباس کار، پیش بند یکبار مصرف ، استفاده از محلوهای ضد عفونی، شستشوی لوازم کار با مواد شوینده مناسب در محل کار الزامی شده است.
وی در پایان این اطمینان را به کلیه شهروندان داد که دامپزشکی تمام توان خود را در جهت نظارت بر فرآورده های خام دامی و برخورد با تخلفات احتمالی به کار خواهد گرفت و شماره 1512 به صورت شبانه روزی آماده رسیدگی به گزارشات ، انتقادات و پیشنهادات مردمی می باشد.
نظر دهید