گشت مشترک اداره دامپزشکی فاروج از رستوران ها، کبابی ها و فرآورده های خام دامی
گشت مشترک اداره دامپزشکی فاروج به همراه نمایندگان اداره صمت، اتاق اصناف و مرکز بهداشت شهرستان از رستوران ها و کبابی ها و فرآورده های خام دامی برگزار شد.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/24/2022/Jun/25/IMG-20220523-WA0148.jpg)
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فاروج، انجام گشت مشترک در راستای ارتقاء سطح کیفی فرآورده های خام دامی در رستورانها و کبابی ها توسط نمایندگانی از اداره دامپزشکی اداره صمت ، اتاق اصناف و مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد.
دکتر احمدی رییس اداره دامپزشکی گفت: انجام بازدید های مشترک با سایر ادارات به صورت مستمر در سطح شهرستان در راستای تأمین سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه و همچنین خدمات رسانی هرچه بهتر به شهروندان در حال انجام می باشد.
در این بازدید تعداد 22 واحد عرضه مورد بازرسی قرار گرفت و متخلفین این حوزه شناسایی و مقرر گردید پس از اخطارهای شفاهی، در صورت تکرار به صورت کتبی به متخلفین ابلاغ گردد تا در مراحل بعد در صورت تکرار تخلف برخورد قانونی صورت پذیرد.
احمدی از عموم مردم خواست درصورت مشاهده هرگونه تخلف در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی بدون لیبل و مشخصات بهداشتی قرنطینه ای دامپزشکی مراتب را در اسرع وقت به اداره دامپزشکی شهرستان از طریق سامانه 1512 اطلاعرسانی کنند.
نظر دهید