نظارت بهداشتی بر روند کشتار مرغ در شهرستان شیروان
نظارت بهداشتی بر روند کشتار مرغ کشتارگاه طیور پرستو شهرستان شیروان در سال ۱۴۰2 جهت بالا بردن کیفیت گوشت مرغ استحصالی .
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شیروان، به منظور بالا بردن کیفیت گوشت مرغ استحصالی، نظارت بهداشتی بر روند کشتار مرغ در کشتارگاه طیور پرستو توسط بازرسان بهداشتی دامپزشکی صورت می گیرد.
با توجه به وجود کارشناسان و دامپزشکان حاضر در این مجتمع کشتارگاهی طیور و انجام نظارت های عالیه بهداشتی دامپزشکی بر روند خط کشتار از مرحله ورود ماکیان تا بسته بندی و ارسال به بازار مصرف، تلاش میگردد گوشت مصرفی خانوارها با تاییدهای بهداشتی دامپزشکی وارد بازار مصرف گردد.
بازرسان دامپزشکی با نظارت بر کشتار بیش از شش میلیون و 300 هزار قطعه و گوشت تولیدی به وزن بیش از 15 میلیون و 200 هزار کیلوگرم در سال ۱۴۰۱ نقش اساسی را در تامین گوشت سالم مورد نیاز استان و کشور ایفا کرده اند. با نظارت مستمر بازرسان دامپزشکی تعداد بیش از 24 هزار قطعه به وزن بیش از 42 هزار کیلوگرم در سال ۱۴۰۱ از چرخه مصرف انسانی خارج گردید .
نظر دهید