انجام اقدامات بهداشتی در کشتارگاه دام سنتی شهرستان اسفراین
در راستای رعایت بهداشت و جلوگیری از اشاعه بیماری های مشترک بین دام و انسان، اقدامات پیشگیرانه بهداشتی در کشتارگاه دام شهرداری اسفراین انجام شد.
واکسیناسیون بیش از یک میلیون نوبت سر دام در مانه و سملقان
مایه کوبی بیش از یک میلیون نوبت سر دام از ابتدای سال جاری در شهرستان مانه و سملقان انجام شده است.
نظارت دامپزشکی بجنورد بر کشتار بیش از 6 میلیون قطعه مرغ گوشتی در 7 ماه
بیش از 6 میلیون قطعه مرغ گوشتی در 7 ماهه سال جاری با نظارت بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه های صنعتی طیور بجنورد کشتار شد.
بازدید مدیرکل دامپزشکی از شبکه جاجرم
مدیرکل دامپزشکی استان به همراه دو مدیر ستادی این اداره کل از شبکه دامپزشکی جاجرم بازدید سرزده داشتند.
اجرای طرح پایش زیستگاه ها و مراقبت فعال آنفلوانزای پرندگان در گرمه
به منظور پایش زیستگاه های پرندگان و مراقبت فعال بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، آبگیرها و آب بندهای شهرستان گرمه مورد بازدید قرار گرفت.
بازدید مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی از شهرستان های گرمه و جاجرم
مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی با حضور در شهرستان های گرمه و جاجرم، با کارکنان شبکه های دامپزشکی این مناطق دیدار و گفت و گو کرد.
واکسیناسیون بیش از 818 هزار رأس دام شهرستان بجنورد در 7 ماه
بیش از 818 هزار رأس دام سبک و سنگین طی 7 ماهه سال جاری توسط شبکه دامپزشکی شهرستان بجنورد واکسینه شدند.
پیام تبریک مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی به مناسبت فرارسیدن هفدهم ربیع الاول
مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی با ارسال پیامی خطاب به رئیس سازمان دامپزشکی کشور و مدیران کل دامپزشکی استان ها، فرارسیدن هفدهم ربیع الاول زادروز فرخنده نبی مکرم اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) را به آنان تبریک و تهنیت گفت.
نظارت بر کشتار حدود 15 هزار رأس دام در کشتارگاه صنعتی بجنورد طی 7 ماه
14852 رأس دام سبک و سنگین در 7 ماه امسال تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه صنعتی دام بجنورد کشتار شد.
در دیدار مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی مطرح شد؛
قول مساعد فرماندار گرمه برای تقویت منابع و حمایت از دامپزشکی
فرماندار گرمه در دیدار مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی بر حمایت همه جانبه از دامپزشکی و تقویت منابع اعتباری موردنیاز آن تاکید کرد.