برگزاری جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فاروج با محوریت تب مالت ، حیوان گزیدگی و شیر خام
جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فاروج با پیگیری های شبکه دامپزشکی با 3 موضوع اصلی تب مالت ، حیوان گزیدگی وساماندهی شیرخام برگزار شد .
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/24/news-default-img-(1)_1343.jpg)
به گزارش روابط عمومی شهرستان فاروج ، در این جلسه اهمیت بیماری تب مالت (بروسلوز )از لحاظ بهداشتی و اقتصادی توسط واحد بیماری های شبکه بهداشت و شبکه دامپزشکی بری اعضا توضیح داده شد و لزوم رسیدگی بیشتر و تاًمین اعتبارات لازم در راستای پیشگیری از بروز بیماری در انسان از طریق مایه کوبی دامها و حذف دامهای آلوده عنوان گردید . خدمات دامپزشکی در این خصوص نیز عنوان شد که مورد تقدیر فرماندار و رئیس کارگروه قرار گرفت .
دکتر سید شاهین احمدی در ادامه در خصوص حیوان گزیدگی که همانند تب مالت در شهرستان از نرخ بالاتر از نرمال کشوری رنج می برد نیز مباحث لازم در 3 محور سگهای صاحبدار ، سگهای ولگرد وحیات وحش با حضور اعضا به تبادل نظر گذاشتند و مقرر شد در جلسات تکمیلی اقدام لازم در راستای جمع آوری سگهای ولگرد توسط شهرداری ها و دهیاری ها صورت پذیرد .
مباحث مربوط به شیرخام با توجه به اقدامات قبلی مطرح گردید و با توجه به کمبود وقت مقدر شد در جلسه ای تخصص در محل فرمانداری پیگیری لازم و جدی در این خصوص صورت گیرد .
نظر دهید