اقدامات بهداشتی دامپزشکی در روستای سیل زده استاد در شهرستان فاروج
تیم واکنش سریع اکیپ دامپزشکی شهرستان فاروج به منطقه سیل زده شهرستان اعزام شد.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/24/2023/May/30/1685347495267.jpg)
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فاروج، در پی وقوع سیل اخیر در روستای استاد از توابع بخش مرکزی شهرستان فاروج و وقوع تلفات دامی و تخریب محل نگهداری دام ها، تیم واکنش سریع اکیپ دامپزشکی این شبکه جهت عملیات بهداشتی دامپزشکی و انجام اقدامات پیش گیری و مراقبت از وقوع و شیوع بیماری های واگیر دامی و مشترک به منطقه اعزام گرید.
دکتر سید شاهین احمدی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فاروج گفت: انجام اقدامات بهداشتی در مناطق سیل زده امری ضروری برای پیشگیری از بیماری های قابل انتقال بین انسان و دام است و متاسفانه در سیل اخیر شهرستان تعداد 138 راس دام سبک تلف و چندین جایگاه نگهداری دام تخریب شد.
احمدی در ادامه افزود: در شرایط بحران ناشی از وقوع بلایای طبیعی از جمله سیل و مدیریت صحیح وضعیت می تواند مانع بروز و شیوع بیماری ها و خسارت بیشتر شود، به همین منظور اقدامات مختلف در زمان قبل، حین و بعد از وقوع سیل، در دو بخش شامل اقدامات مربوط به دام و طیور و اقدامات مرتبط با آبزیان پرداخته می شود.
وی در پایان اظهار داشت: پس از اقدامات بهداشتی در زمینه جمع آوری لاشه های تلف شده و انتقال آنها به محلی در خارج روستا و دفن لاشه ها به صورت بهداشتی، انجام واکسیناسیون شاربن دام های موجود و ضدعفونی ورودی و محوطه دامداری ها و معابر روستا در حال اجرا می باشد.
نظر دهید