• 1397/05/29 - 12:00
  • تعداد بازدید : 86
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کلاس آموزشی پرسنل کشتارگاه ویژه عید سعید قربان در شهرستان فاروج

کلاس آموزشی به مناسبت ایام عید قربان و سنت حسنه قربانی دام در این عید سعید و لزوم رعایت شرایط بهداشتی ذبح دام در شهرستان جهت جلوگیری از مخاطرات بهداشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی فاروج کارشناس این شبکه آقای دکتر محسن سفیدگر در کارگاه آموزشی ویژه سلاخان این شهرستان اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از وظایف دامپزشکی، نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از قبیل گوشت بوده و لزوم رعایت نکات بهداشتی بسیار مهم است، در همین راستا با حضور پرسنل کشتارگاه شهرستان کلاس آموزشی در محل  کشتارگاه به مناسبت ایام عید قربان و سنت حسنه قربانی دام در این عید سعید و لزوم رعایت شرایط بهداشتی ذبح دام در شهرستان جهت جلوگیری از مخاطرات بهداشتی برگزار شد.



وی در این کلاس در خصوص اهمیت بهداشت فردی توسط سلاخان و قصابان جهت جلوگیری از ابتلا به بیماری های مشترک انسان و دام  و بیماری هایی چون سل،تب مالت،تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و ... در لاشه کشتار شده در کشتارگاه و اهمیت نکات بهداشتی که بایستی توسط سلاخان و قصابان و همچنین بازرس بهداشتی دامپزشکی مد نظر باشد توضیحاتی ارائه داد.



 وی تصریح کرد:یکی از راه های بسیار مهم در ارتباط با جلوگیری از بیماری های مشترک علی الخصوص تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو (CCHF) فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به شهروندان در زمینه چگونگی تهیه فرآورده های خام دامی از قبیل گوشت قرمز ، مرغ و تخم مرغ، آموزش به عرضه کنندگان این فرآورده ها است.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 46171
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه