• 1402/02/09 - 13:05
  • تعداد بازدید : 137
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پنج هزار و 11 کیلو گرم فرآورده های خام دامی در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ایام نوروز و ماه رمضان 1402 در خراسان شمالی ضبط گردید.

دکتر ابراهیم تقوائی مقدم رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان شمالی گفت: از مورخ 13 اسفند 1401 همزمان با شروع طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ایام نوروز و ماه رمضان 1402 تا پایان طرح چهارم اردیبهشت 1402 تعداد چهار هزار و 394 مورد بازدید از مراکز تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی صورت گرفت.

                                   

وی افزود: در این بازدیدها پنج هزار و 11 کیلوگرم فرآورده های خام دامی ضبط و دو هزار و 28 کیلوگرم فرآورده معدوم گرید.

بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان در زمان اجرای طرح 29 واحد عرضه متخلف را به مراجع قضایی معرفی و دو واحد متخلف را پلمپ نمودند.

در این ایام به شهروندان توصیه شد در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات و مهر دامپزشکی دقت نمایند و تخلفات بهداشتی مشاهده شده را از طریق سامانه 1512 به دامپزشکی استان اطلاع رسانی نمایند.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 300681

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه