• 1397/09/17 - 07:33
  • تعداد بازدید : 486
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دیدار مدیر کل دامپزشکی استان با رئیس پلیس پیشگیری شهرستان راز و جرگلان

مدیر کل دامپزشکی استان با رئیس پلیس پیشگیری شهرستان راز و جرگلان دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی رازو جرگلان،مدیر کل دامپزشکی استان با رئیس پلیس پیشگیری شهرستان راز و جرگلان دیدار و در خصوص اقدامات و انجام گشت های مشترک و رفع مشکلات و موانع موجود  گفتگو کرد.

در این دیدار که در محل شبکه دامپزشکی راز و جرگلان صورت گرفت، مدیر کل دامپزشکی استان گفت: همکاری نیروی انتظامی در برخورد با موارد بهداشتی متخلف قابل تقدیر می باشد و نقش نیروی انتظامی در ایجاد امنیت غذایی پر رنگ تر از گذشته است.

دکتر سید محمد مهدی احمدی افزود: وظیفه دامپزشکی صیانت از جمعیت دامی کشور می باشد که دومین سرمایه کشور بعد از نفت است و این وظیفه با کمک نیروی دامپزشکی قابل حصول است.

رئیس پلیس پیشگیری شهرستان راز و جرگلان نیز گفت: آمادگی برای همکاری در تمامی زمینه ها از جمله برخورد با موارد حمل دام و فرآورده های خام دامی و قاچاق غیر مجاز دارو و واکسن را داریم.

سرگرد سلیمی یکی از موانع و مشکلات موجود را  نیاز به جایگاه قرنطینه دام توقیف شده و پست قرنطینه دامی دانست.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 3108
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه