• 1398/02/19 - 13:04
  • تعداد بازدید : 499
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی با فرماندار جاجرم

دکتر سید محمدمهدی احمدی مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی با رضا آذری فرماندار جاجرم دیدار کرد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی جاجرم، در این دیدار مدیرکل دامپزشکی ضمن ارائه گزارشی از فعالیت ها و عملکرد های دامپزشکی استان و شهرستان جاجرم، بر اهمیت وظایف دامپزشکی در راستای حفظ سرمایه دامی کشور اشاره کرد و گفت: اصلی ترین وظیفه سازمان دامپزشکی حفاظت و صیانت از سرمایه دامی است و از آنجا که دومین اقتصاد بزرگ کشور پس از نفت، صنعت دام و طیور است، لذا حفاظت از این سرمایه بزرگ درواقع کمک بسیار بزرگی به اقتصاد ماست.

دکتر احمدی افزود: یکی دیگر از مهم ترین وظایف دامپزشکی، نظارت بر تمامی مراحل تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی است که تضمین کننده سلامت غذای مصرفی جامعه و به عبارتی، نظارت بر سلامت فرآورده های خام دامی از مزرعه تا سفره است که از  وظایف خطیر دامپزشکی محسوب می شود.

وی اضافه کرد: با توجه به این که اکثر دامداران استان از نظر تمکن مالی در سطح متوسط و بعضاً ضعیف هستند، لذا ارائه خدمات رایگان توسط دامپزشکی همانند سال های قبل کمک و حمایت فراوانی برای آن ها خواهد بود. وی از فرماندار جاجرم خواست تا با نگاهی ویژه به این قشر زحمتکش جامعه اعتبارات مناسب و شایسته در سال جدید درنظر گرفته شود تا بتوان با خدمات بیشتر به آن ها شعار سال یعنی رونق تولید را محقق نمود.

رضا آذری فرماندار جاجرم هم ضمن تشکر و قدردانی از زحمات خالصانه و بی دریغ مجموعه دامپزشکی استان و شهرستان، حمایت همه جانبه خود از فعالیت های دامپزشکی را اعلام کرد و گفت: یقیناً دامپزشکی در خط مقدم تضمین سلامت مردم است چراکه اکثر مواد خوراکی مصرفی مردم را فرآورده های خام دامی تشکیل می دهد و تضمین سلامت این فرآورده ها به معنای تضمین سلامت جامعه است.

وی در پایان از فعالیت های دامپزشکی شهرستان نیز تشکر و قدردانی کرد و قول همکاری های لازم در این خصوص را داد.

  • گروه خبری : شبکه دامپزشکی شهرستان جاجرم,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 129548
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه