• 1397/04/25 - 12:00
  • تعداد بازدید : 119
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دو ماه حبس برای راننده متخلف به حمل و نقل غیر مجاز دام در گرمه

راننده متخلف به حمل و نقل غیر مجاز دام در گرمه به 2 ماه حبس محکوم گردید .

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه ، با توجه اهمیت حمل و نقل غیر مجاز دام در انتقال بیماریهای دامی و مشترک بین انسان و دام ، شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه جهت برخورد با این گونه تخلفات هر ماهه اقدام به برقرای گشت مشترک قرنطینه در مبادی ورودی شهرستان  در چندین نوبت می نماید . در راستای اجرای این گونه گشتها ، یک دستگاه خودروی حمل غیر مجاز دام زنده بدون داشتن مجوز بهداشتی در مبادی ورودی شهرستان توقیف و جهت رسیدگی به تخلف نامبرده به مراجع معرفی گردید  .



حسن کامکار ، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه  در این باره افزود : راننده متخلف به استناد ماده 688 قانون مجازات اسلامی در مراجع قضایی شهرستان گرمه به 2 ماه حبس تعیینی محکوم گردید   .



حسن کامکار بیان داشت : هر گونه حمل و نقل دام و طیور زنده باید با مجوز بهداشتی دامپزشکی صورت گیرد و در صورت مشاهده هر تخلف در حمل و نقل  دام زنده ، متخلفین به مراجع قضایی معرفی می گردند .


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 48850
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه