• 1400/03/21 - 20:24
  • تعداد بازدید : 192
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رئیس جهادکشاورزی خراسان شمالی در دیدار مدیرکل دامپزشکی:

دامپزشکی می تواند از اعتبارات فصل سلامت قانون بودجه سهم ببرد

رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی در دیدار مدیرکل دامپزشکی با بیان این که دامپزشکی جزو مجموعه های خوب بخش کشاورزی است که همیشه پای کار بوده و تعامل مطلوب داشته است، از مدیران و کارکنان دامپزشکی استان قدردانی کرد و گفت: به لحاظ قانونی، بخشی از اعتبارات سازمان هایی مثل دامپزشکی و حفظ نباتات از سرفصل بودجه سلامت قابل تامین است و باید این موضوع را پیگیری کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی، عبدالله یوسفی در دیدار صبح پنجشنبه مدیرکل دامپزشکی استان و همراهان که به مناسبت هفته جهادکشاورزی برگزار شد، تصریح کرد: دامپزشکی کار سختی در تامین امنیت غذایی و سلامت مردم دارد و در یک سال اخیر هم حجم کار زیادی در بحث تامین گوشت مرغ مصرف کنندگان متحمل شد.

وی با اشاره به این که خراسان شمالی طبق ارزیابی وزارت جهادکشاورزی رتبه دوم استان ها در فرایند مدیریت تامین جوجه تا خرید گوشت از مرغداران و فعال کردن واحدهای راکد را کسب کرده است، این موفقیت را حاصل تلاش های جمعی این مجموعه دانست و افزود: ما در مجموعه دستگاه های بخش کشاورزی کارهای انجام شده را بزرگنمایی نمی کنیم و خیلی از اقدامات ما هم رسانه ای نمی شود.

دکتر یوسفی با اذعان به چالش های بخش کشاورزی به ویژه خشکسالی بی سابقه در 50 سال اخیر و دشواری تامین علوفه و نهاده های دامی، به برنامه های حمایتی دولت از تولیدکنندگان ازجمله خرید تضمینی گوشت دام های عشایر اشاره داشت و بر تعامل بین دستگاهی برای اجرای مطلوب این برنامه ها تاکید داشت. وی  لزوم ارتقای بهره وری و رشد پایدار تولید برای تضمین امنیت غذایی جامعه را یادآور شد و تصریح کرد: اعتقاد داریم باید با کاهش بروکراسی اداری و نظارت عالیه مستمر بر نظام ها و تشکل های این بخش، فرایند خدمت رسانی به بهره برداران را تسهیلگری و تسریع کنیم.

رئیس سازمان جهادکشاورزی هم چنین گفت: به عنوان نماینده وزارتخانه در استان وظیفه داریم با هماهنگی بین سازمانی و درون بخشی، در شورای برنامه ریزی استان یا سازمان مدیریت و برنامه ریزی، از نیازها و درخواست های دامپزشکی، دفاع و مطالبات آن را پیگیری کنیم. 

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی نیز با تبریک هفته جهادکشاورزی گفت: دامپزشکی بسترهای لازم برای اقدامات حمایتی دولت ازجمله خرید تضمینی گوشت از دامداران و تامین پایدار گوشت مرغ مصرفی مردم را فراهم کرده است.

دکتر حمید رمضانی با اشاره به اقدامات تیم بحران دامپزشکی استان در مناطق زلزله زده گرمه و جاجرم تصریح کرد: این اداره کل در سال پشتیبانی تولید و مانع زدایی ها با پایش مستمر فرایندهای خدمت رسانی به بهره برداران، در برداشتن موانع تولید اهتمام زیادی داشته است. وی با اشاره به سختی های کار دامپزشکی به ویژه استمرار خدمات در دوران اوج گیری کرونا یادآور شد: با وجود همه کمبود منابع، دامپزشکی جز از اعتبارات فصل کشاورزی، از دیگر سرفصل های بودجه سهم نبرده است که حمایت های مجموعه جهادکشاورزی در این زمینه را خواستار هستیم.

مدیرکل دامپزشکی در ادامه با بیان این که خراسان شمالی به لحاظ نبود بیماری های دامی در بهترین شرایط قرار دارد، به تلاش شبانه روزی همکاران در بحث ساماندهی مرغ هم اشاره داشت و این موفقیت ها را حاصل کار جمعی و احساس مسئولیت فراتر از شرح وظایف سازمانی برشمرد.

دکتر رمضانی با اظهار گلایه از شرایط و کاستی های اعتباری که خود را بر این مجموعه تحمیل کرده است، گفت: این در حالیست که اگر فقط منابع جبرانی پرداخت غرامت حذف دام های آلوده تامین شود، دامپزشکی می تواند آمار بروز تب مالت در جمعیت انسانی را تقریبا به صفر برساند.

حجت الاسلام دهقان مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استان نیز در این دیدار ضمن تبریک هفته جهادکشاورزی تاکید کرد: کارهای شاخص و اقدامات مثبت انجام شده را باید به اطلاع مردم رساند.

دکتر یاوری معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل نیز به مدیران و کارکنان مجموعه جهادکشاورزی دستمریزاد و خداقوت گفت و خواستار آن شد که با توجه به افزایش هزینه های تامین نهاده و سموم و واکسن ها، منابع اعتباری تقویت شود.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی نیز با اشاره به ارتباط تنگاتنگ با معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی، به دو موضوع با اهمیت شامل پوشش بیمه اجباری و تکمیل طرح پلاک کوبی دام ها برای بهبود خدمات رسانی دامپزشکی اشاره داشت و گفت: سازمان دامپزشکی در بحث ارتقای کیفیت و تضمین سلامت و بهداشت فرآورده ها و اجرای طرح های ساماندهی شیرخام و تخم مرغ، با چالش هایی روبروست که همکاری بیش از پیش و حمایت های فرابخشی را نیاز دارد.

دکتر دلیرصحرایی هم چنین به اجرایی شدن ماده 19 آیین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی با هدف قطع رابطه مالی مسئولان ناظر فنی بهداشتی با کارفرمایان در استان هم اشاره کرد و حمایت و پشتیبانی سازمان جهادکشاورزی از این برنامه ها را نیز خواستار شد./

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 274861

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه