برگزاری کارگاه آموزشی اصول بازرسی گوشت در کشتارکاه دام توسط دامپزشکی خراسان شمالی
کارگاه آموزشی اصول بازرسی گوشت در کشتارکاه دام با تدریس استاد برجسته کشوری دکتر علی فضل آرا توسط دامپزشکی خراسان شمالی برگزار شد.
_2052.jpg)
کارگاه آموزشی اصول بازرسی گوشت در کشتارکاه دام به مدت 12 ساعت 6 ساعت تئوری و 6 ساعت عملی در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورخ 97/11/10 لغایت 97/11/11 با حضور رؤسای ادارات ستادی و شبکه های دامپزشکی همچنین کارشناسان نظارت بر بهداشت فرآورده های دامی توسط دامپزشکی خراسان شمالی با تدریس دکتر علی فضل آرا از اساتید برجسته کشوری و مورد تأیید سازمان دامپزشکی برگزار شد.
هدف از برگزاری این دوره ارتقاء سطح آگاهی کارکنان در خصوص، اصول بهداشت و بازرسی گوشت ، معاینه و بازرسی دام قبل و بعد از کشتار ، نحوه نگهداری فرآورده های خام دامی،نحوه قضاوت لاشه توسط بازرسان بهداشتی می باشد.
نظر دهید