• 1397/05/29 - 12:00
  • تعداد بازدید : 83
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بجنورد ویژه عید قربان

با پیشنهاد شبکه دامپزشکی بجنورد کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ویزه عید قربان در محل فرمانداری بجنورد تشکیل جلسه داد.

بنا بر اعلام روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بجنورد با توجه به فرا رسیدن ایام عید سعید قربان و مراسم ویژه این ایام، مانند قربانی نمودن دام در معابر و منازل که احتمال بروز و شیوع بیماری های مشترک و خطرناک بین انسان و دام را در پی خواهد داشت، با پیشنهاد این شبکه، کارگروه سلامت و امنیت غذایی در محل فرمانداری تشکیل جلسه داد. در این جلسه نقطه نظرات دامپزشکی مبنی بر اختصاص جایگاه‌های ویژه عرضه دام زنده، کشتار رایگان دام در کشتارگاه صنعتی دام شهرستان و اطلاع رسانی عمومی به تصویب اعضاء رسید.



شایان ذکر است این شبکه در روزهای 29 و 30 و 31 مرداد با تجهیز و استقرار ده/10 اکیپ ثابت و سیار نظارت و بازرسی، اقدام به ارائه خدمات رایگان در محل به عموم مردم می‌نماید که ههمشهریان عزیز می توانند طی تماس با سامانه 1512 از این خدمات بهره‌مند گردند.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 49479
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه