بازدید مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی از کشتارگاه طیور در شیروان
مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی به همراه رؤسای اداره طیور و امور قرنطینه این اداره کل، به طور سرزده از کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان شیروان، بازدید و بر روند اجرای طرح تشدید مراقبت فعال و پیشگیری از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در این واحد نظارت کردند.

دکتر حمید رمضانی در این بازدید رعایت دقیق ضوابط و دستورعمل های ابلاغی دامپزشکی از سوی متصدیان و مسئولان فنی و بهداشتی را برای جلوگیری از انتقال احتمالی آلودگی از کشتارگاه به واحدهای مرغداری و بالعکس مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: نظارت جدی بر شست و شو و ضدعفونی کامیون ها و قفسه های حمل مرغ زنده در کشتارگاه الزامی است.
به گفته فریدون اوغازیان مسئول امور قرنطینه و امنیت زیستی دامپزشکی استان، نظارت بر این امر از وظایف مسئول فنی بهداشتی واحدهاست و ورود هر گونه محموله مرغ زنده به کشتارگاه باید با گواهی معتبر و خروج کامیون ها نیز با صدور گواهی شست و شو و ضدعفونی انجام گیرد./
نظر دهید