بازدید مدیرکل و معاونت سلامت دامپزشکی همراه با شهردار مرکز استان خراسان شمالی از کشتارگاه صنعتی دام بجنورد
مدیرکل و معاونت سلامت دامپزشکی همراه با شهردار مرکز استان خراسان شمالی از کشتارگاه صنعتی دام بجنورد بازدید بعمل آوردند .
این بازدید که در ادامه اجرای طرح ساماندهی کشتارگاه و برطرف شدن نواقص بهداشتی موجود برگزار گردید. از قسمت های مختلف کشتارگاه بازدید بعمل آوردند .
مدیر کل دامپزشکی خراسان شمالی ضمن تقدیر از شهردار و مجموعه پرسنل پر تلاش آن مجموعه که در جهت رفع نواقص بهداشتی کشتارگاه اقدام عاجل نمودند بر ا اهمیت هر چه بیشتر رعایت نکات بهداشت عمومی و فرد بویژه بهداشت و بهسازی کشتارگاه تاکید ورزیدند.
دکتر براتیان شهردار بجنورد این بازدید را مناسب ارزیابی نمودند و بر تقویت و پشتیبانی هر چه مطلوب و شایسته تنها کشتارگاه صنعتی دام استان قول مساعد و همکاری را ابراز داشتند .
کشتارگاه صنعتی دام بجنورد ظرفیت کشتار روزانه هزار راس دام سبک و یکصد راس دام سنگین را داراست که در شرایط فعلی به طور میانگین روزانه 120 راس گوسفند و بز و 10 راس گاو کشتار می شود.
نظر دهید