چهارشنبه 11 تیر 1404

flag
  • 1404/03/13 - 13:24
  • تعداد بازدید : 43
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای اقدامات بهداشتی عید قربان انجام شد:

جلسه بابهورزان به مناسبت عید سعید قربان توسط کارشناس دامپزشکی شهرستان فاروج

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فاروج،به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان، برای تمامی  بهورزان خانه های بهداشت تحت پوشش شهرستان در محل سالن جلسات شبکه بهداشت برگزار گردید.

دکتر سید شاهین احمدی رئیس شبکه دامپزشکی فاروج با بیان این که پیشگیری از بیماریهای زئونوز  از وظایف شبکه بهداشت و درمان و دامپزشکی می باشد، افزود: این کارگاه آموزشی که با هدف بازآموزی و ارتقای سطح آگاهی بهورزان در خصوص کلیات و مفاهیم بیماریهای مشترک بین انسان و دام مخصوصاً بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF)در شهرستان برگزار گردید.،

احمدی با تاکید بر اهمیت شناخت هرچه بیشتر بیماری‌های واگیردار گفت: با توجه به خطرات این بیماری‌ها بر سلامت افراد جامعه لزوم آگاه سازی و اطلاع رسانی به مردم در مورد راه‌های پیشگیری، کنترل و درمان آنها را نیز ضروری دانست.

وی افزود: بیماری تب کریمه و کنگو که اغلب در اثر گزش کنه و همچنین دستکاری و له کردن آن، تماس با دام آلوده و یا تماس با خون و ترشحات لاشه دام آلوده در زمان ذبح، مصرف گوشت و جگر خام یا نیم پخته و تماس با خون و ترشحات بیمار آلوده منتقل می‌شود، هر ساله تعدادی از افراد به این بیماری مبتلا می‌شوند، در این راستا نیروهای بهداشتی درمانی اقدامات مفیدی را با کمک دامپزشکی برای کنترل این بیماری انجام داده‌اند که با همکاری مردم، این اقدامات کامل خواهد شد.

دکتر نامدارپورمسئول واحد بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان فاروج در پایان ضمن تبریک پیشاپیش عید سعید قربان و تشکر از زحمات شبکه دامپزشکی و کلیه بهورزان در خصوص ارتقاء شاخصهای مرتبط با بیماریهای مشترک بین انسان و دام، خواستار ارتقاء شاخصهای بیماریابی از طریق افزایش دقت و حساسیت همکاران در این زمینه شدند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان فاروج,آموزش و ترویج
  • کد خبر : 340078
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور