برگزاری کلاس آموزشی با محوریت بهداشت فرآورده های خام دامی در شهرستان شیروان
بروشورهای مرتبط با فرآورده های خام دامی در بین دانش آموزان توزیع شد.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان شیروان، کلاس آموزشی با محوریت بهداشت فرآورده های خام دامی و تاکید بر اصول پیشگیری بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در مدارس سطح شهرستان برگزار شد.
دکتر حسن ایزانلو، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان در این خصوص اظهار داشت: این کلاس با استقبال خوب دانش آموزان مواجه شد و پس از اتمام مباحث آموزشی بصورت پرسش و پاسخ به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.
وی اذعان داشت: برای ارتقاء سطح بهداشت در جامعه شهری در مباحث بهداشت فرآورده های خام دامی و همچنین بیماریهای دامی بروشورهای مرتبط با فرآورده های خام دامی در بین دانش آموزان توزیع شد که امیدواریم بتوانیم گامی موثر در جهت سلامت و امنیت غذایی و پیشگیری از بیمارهای دامی برداریم .
در پایان دکتر ایزانلو از برگزاری آزمون مباحث آموزش داده شده در سطح مدارس و اهدای جوایز به شرکت کنندگان این آزمون از اول تا سوم خبر داد.
نظر دهید