• 1401/04/13 - 14:52
  • تعداد بازدید : 529
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی برای متصدیان واحدهای عرضه مواد پروتئینی در شهرستان بجنورد

با توجه به در پیش رو بودن عید سعید قربان و افزایش کشتار دام و اهمیت بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، این کلاس آموزشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان بجنورد، با توجه به در پیش رو بودن عید سعید قربان و افزایش کشتار دام و اهمیت بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، این کلاس آموزشی برگزار شد.

دکتر ولی عابدی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان گفت: متصدیان واحدهای عرضه مواد پروتئینی بجنورد در این کلاس آموزشی شرکت داشتند و موارد مرتبط با رعایت شرایط بهداشتی کشتار دام برای نامبردگان توضیح داده شد.

وی ادامه داد: این بیماری در دام بیمار بدون علامت و کشنده نمی باشد، لذا غیرقابل شناسایی است. ولی ویروس در بدن آنها پس از آلودگی و عفونت باقی می ماند.

عابدی اضافه کرد: راههای انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به انسان شامل تماس با فرآورده های حاصل دام آلوده، تماس مستقیم با دام آلوده و ترشحات آن، تماس با کنه های گزنده ناقل ویروس بیماری، تماس مستقیم با انسان بیمار و ترشحات آن می باشد.

وی در پایان عنوان کرد: در کشورمان بسیاری از موارد بیماری در انسان ناشی از تماس با گوشت دام بوده است لذا توصیه می شود در صورت ذبح دام، در زمان تماس با گوشت از دستکش استفاده شود. همچنین گوشت قرمز پس از ذبح در پیش سرد قرار بگیرد تا اگر به صورت اتفاقی ویروس بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در گوشت حضور داشت، از بین برود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان بجنورد,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 287844

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید